ELS NOSTRES SERVEIS

Tots els nostres serveis a la teva disposició

BOTIGA ONLINE

Disposem de botiga online. Està oberta tot el temps, cosa que permet comprar en qualsevol moment del dia, fins i tot fora de l’horari comercial tradicional, realitzant la compra des de la comoditat evitant desplaçaments i llargues files.

Entra a la nostra botiga on-line fent click al botó que trobaràs més avall i realitza la teva compra. Rebràs la teva compra agrupada i hauràs de realitzar el pagament al lliurament.

 

Botiga on-line
serveis_domicili_lesFontetes

SERVEI A DOMICILI

El cost del servei a domicili és de 4 €, per rebre la compra conjunta de totes les parades conjunta.

L’horari del servei a domicili és: Dimarts de 9.00 a 12.00 h i de dimarts a divendres de 17.00 a 20.00 h

servei_consignes_lesFontetes

CONSIGNES

Encarrega la teva compra i recull-la quan tu vulguis a les nostres consignes intel·ligents refrigerades.
Disposem de Consignes intel·ligents refrigerades per recollir la compra durant 24 hores tots els dies de la setmana. El seu funcionament és senzill, al fer la compra ens indiques què t’ho deixem a una consigna, dient el dia i l’hora a la que vols recollir la comanda. Se t’assignarà un codi (número de comanda) que obrirà les consignes en què s’ha introduït la seva compra. Aquest servei és gratuït.
Per recollir-ho hauràs que ficar aquest codi al teclat numèric, s’indicarà amb una llum verda la consigna o consignes on tens la teva compra. I ja la podràs recollir!
Recollida 24 h – accés: porta del mercat de la pl. Velázquez

serveis_appToGoToGood_lesFontetes

APARCAMENT

El Mercat les Fontetes compta amb un aparcament d’ús exclusiu per a compres al mercat, amb 2 hores de validació a parades.  Aparaca 2 hores gratuïtes mentre fas la teva compra.

Horari obertura:

Dilluns 8:00–13:00
Dimarts a Dijous 8:00–14:00
Divendres 7:00–14:00 i de 17:00–20:00
Dissabte 7:00–14:30