ELS NOSTRES SERVEIS

Tots els nostres serveis a la teva disposició

serveis_domicili_lesFontetes

SERVEI A DOMICILI

El Mercat Fontetes ofereix un servei d’entrega a domicili, integrant les compres de totes les parades en un únic enviament. Tens totes les opcions de compra possibles:

En persona: Realitzes la teva compra presencialment,  avises de que t’ho portin a casa. Has de deixar les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon només a una de les parades. Rebràs la teva compra agrupada i hauràs de realitza el pagament al lliurament.

Per telèfon: Telèfons de les parades PONER EL LINK Realitzes la teva compra trucant a les parades, avises de que t’ho portin a casa. Has de deixar les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon només a una de les parades. Rebràs la teva compra agrupada i hauràs de realitza el pagament al lliurament.

Telèfons de les parades

Per e-mail reparto@mercatfontetes.cat Realitzes la teva compra enviant un e-mail, amb la llista de compra, separada per parades. Has de deixar les teves dades: nom i cognoms, adreça i telèfon només a una de les parades. Rebràs la teva compra agrupada i hauràs de realitza el pagament al lliurament.

Per e-mail

Botiga on-line: https://botiga.mercatfontetes.cat/ Has d’entrar a la nostra botiga on-line i realitzar la teva compra. Rebràs la teva compra agrupada i hauràs de realitza el pagament al lliurament.

Botiga on-line

El cost del servei a domicili és de 4 €, per rebre la compra conjunta de totes les parades conjunta.

L’horari del servei a domicili és: Dimarts de 9.00 a 12.00 h i de dimarts a divendres de 17.00 a 20.00 h

servei_consignes_lesFontetes

CONSIGNES

Encarrega la teva compra i recull-la quan tu vulguis a les nostres consignes intel·ligents refrigerades.
Disposem de Consignes intel·ligents refrigerades per recollir la compra durant 24 hores tots els dies de la setmana. El seu funcionament és senzill, al fer la compra ens indiques què t’ho deixem a una consigna, dient el dia i l’hora a la que vols recollir la comanda. Se t’assignarà un codi (número de comanda) que obrirà les consignes en què s’ha introduït la seva compra. Aquest servei és gratuït.
Per recollir-ho hauràs que ficar aquest codi al teclat numèric, s’indicarà amb una llum verda la consigna o consignes on tens la teva compra. I ja la podràs recollir!
Recollida 24 h – accés: porta del mercat de la pl. Velázquez

serveis_appToGoToGood_lesFontetes

TOO GOOD TO GO

Salva menjar, ajuda al planeta
Reduir el malbaratament d’aliments és una de les coses més importants que podem fer per revertir l’escalfament global. Descarregat l’app Too Good To Go i compra ‘Packs Sorpresa’ del Mercat de les Fontetes. Un concepte que barreja sostenibilitat i emoció, on el contingut i el volum del pack dependrà dels aliments que no s’hagin venut a l’acabar el torn de menjar. Una opció responsable i intel·ligent de menjar de mercat al mateix temps que es té cura del medi ambient.
Com funciona?
Entra a l’app, fes la teva comanda, passa a buscar-la durant el nostre horari de recollida i gaudeix del menjar del mercat, a preus reduïts.