MERCAT LES FONTETES

Més de 50 anys al teu servei

inicis_mercat_lesFontetes

El mercat municipal de Les Fontetes va ser el primer mercat sedentari de Cerdanyola del Vallès. Va néixer a el 18 de Juliol del 1966, fruit del creixement demogràfic que va patir la ciutat arran del flux migratori que es va produir als anys 60.

Algunes de les parades que la conformaven provenien de l’antic mercat de Sant Josep que es trobava als Quatre Cantons i era el punt de trobada on els pagesos venien els seus productes locals. Altres paradistes provenien de l’antic mercat de Ripollet i per últim tenim els nous concessionaris.

Al principi la superfície era menor a l’actual i constava de sis passadissos. Als anys 70, coincidint amb la construcció de l’ambulatori de Fontetes que prestava atenció sanitària a tot el poble, es va ampliar el mercat amb tres passadissos més i es va quedar conformat tal com el veiem avui.

Així doncs es pot dir que el mercat de les Fontetes és el reflex dels canvis vitals que han anat construint la ciutat de Cerdanyola en els últims 50 anys i podem dir que ha crescut de la mà amb ella i per tant forma part indispensable del teixit vital del poble i dels seus habitants. L’any 2018 es va portar a terme el projecte de remodelació de la façana davantera del mercat acompanyada d’una nova imatge corporativa, innovadora i colorista.